Kerastase

Hemmottele itseäsi Kérastase-kampaajasi tekemällä räätälöidyllä hiustenhoitorituaalilla

Ylellistä hiusten hoitoa Sinulle

Olemme erikoistuneet hiusten ja hiuspohjan hoitamiseen upealla ja tuloksia tuovalla Kerastasen hoitomenetelmällä. Hoito räätälöidään aina Sinun tarpeidesi mukaan.

Hiukset ja hiuspohja kylvetetään. Kylvetyksen tarkoitus on puhdistaa hiukset ja hiuspohja sekä antaa Sinulle nautinnollinen kylpyhieronta. Hoito sisältää ylellisen hiuspohjan hieronnan, joka stimuloi hiuspohjan tärkeitä toimintoja ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Rentouttavan hiuspohjan hieronnan aikana saat rentoutua täydellisesti. Viimeistelyyn käytämme laadukkaita Kerastasen muotoilutuotteita, jotka suojaavat ja antavat tukea. Opastamme myös Sinua tuotteiden käytössä sekä autamme Sinua valitsemaan oikeat kotihoitotuotteet.

Nauti ylellisen rentouttavista hiustenhoito rituaalista

Hoitoon kuuluvat hiusdiagnoosi ja ammattimainen hieronta, jotka tekevät hoidosta äärimmäisen rentouttavan elämyksen.

Hemmottele itseäsi Kérastase-kampaajasi tekemällä räätälöidyllä hiustenhoitorituaalilla

Fusio-dose

Näkyvät tulokset välittömästi. Kampaajan räätälöimä yhdistelmä aktiivia ainesosia. Voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin.

 

Syväkosteuttava rituaali

Lämpöaktiivinen kosteuttava ja ravitseva hoito kuiville hiuksille. Kosteuttava ja ravitseva kylpy + naamio + viimeistely.

 

Jälleenrakentava rituaali

Välittömästi jälleenrakentaa ja korjaa vaurioituneet hiukset tyvestä latvaan. Jälleenrakentava kylpy + naamio + viimeistely.

Elvyttävä rituaali

Vaurioituneiden hiusten syvähoito, joka palauttaa hiusten vahvuuden ja joustavuuden. Hiukset tuntuvat elvytetyiltä, elinvoimaisilta ja silkinpehmeiltä. Bain Therepiste kylpy + masque Therapiste hiusnaamio + Serum Therapiste latvojen uuskuituhoito.

 

Kera-Therapy rituaali

Erittäin vaurioituneiden hiousten kolmivaiheinen syvähoito, joka antaa erittäin herkistyneille hiuksille toisen elämän. Hiuskuitu on välittömästi syvähoidettu, vahvistunut ja elinvomainen. Bain Therapiste kylpy + Fusio-Dose hoidot + Magque Therapiste hiusnaamio.

 

24 karaatin rituaali

Tuo esiin hiustesi todellinen kauneus. Hoito jälleenravitsee, tuo kiiltoa, kosteutusta ja pitkäkestoista suojaa hiuksillesi. Elixir Ultime kylpy + naamio + öljy + viimeistely.

Discipline -rituaali

Pitkävaikutteinen hiuksia siloittava ja hallittavuutta tuova hoito, joka antaa hiuksille keveyttä, liikkuvuutta, ilmavuutta ja silkinpehmeää sileyttä. Bain Fluidealiste kylpy + Disclipine Soin 1 + Disclipine Soin 2 + Spray Fludissime.

Stimuloiva rituaali

Tämä rituaali stimuloi ja vahvista hiusta tyvestä lähtien palauttaakseen hiuspohjan tasapainon sekä antaakseen sille elinvoimaa. Hiuspohjan mukainen kylpy + hoitotuote tai naamio + hiuspohjaseerumi + viimeistely.

Kerastane hiuspohjahoidot

Chronologiste -rituaali

Kokonaisvaltainen hiuspohjaa ja hiuskuitua elvyttävä hoito. Jälleenrakentaa tuuheutta, vahvuutta, ravitsevuutta ja kiiltoa. Hiuspohja tuntuu miellyttävältä, rauhoittuneelta ja kosteutetulta. Soin Gommage kuorintavoide + Bain Revitalisant kylpy + Masque Revilisant hiusnaamio ja Persel Concentre de Vitalite helmet + Parfum en Huile parfymoitu hiusöljy

 

Stimuloiva rituaali

Tämä rituaali stimuloi ja vahvista hiusta tyvestä lähtien palauttaakseen hiuspohjan tasapainon sekä antaakseen sille elinvoimaa. Hiuspohjan mukainen kylpy + hoitotuote tai naamio + hiuspohjaseerumi + viimeistely.