Palvelut

Parturi- ja kampaamopalvelut

Palvelemme asiakkaitamme Sastamalan keskustassa ja Huittisissa. Henkilökuntamme innostus alaa kohtaan ja jatkuva kouluttautuminen takaa alan viimeisimmät trendit. Haluamme että hiuksesi ovat hyvin leikatut ja helpot. Olemme innostuneita kokeilemaan uutta ja haluamme tarjota hiuksillesi parasta. Meiltä löydät myös laadukkaat hiustenhoitotuotteet.

Kerastase hoidot

Olemme erikoistuneet hiusten ja hiuspohjan hoitamiseen. Kerastasehoidossa yhdistyy räätälöity henkilökohtainen palvelu aina viimeisimmän teknologian mukaan. Tarjoamme hiuksille ylellisen hemmotteluhetken ja upean lopputuloksen. Haluamme hiustesi hyvinvointia.

Hääkampaus

Haluamme olla osana Sinun suurta päivääsi. Toteutamme unelmiesi hääkampauksen ja meikin ammattitaidolla.

Exuviance – kasvohoidot

Exuviance hoidot on kehitetty ihosi parhaaksi. Hoidolla edistetään ihosi uusiutumista, stimuloidaan solujen uudistumista sekä syväkosteutetaan kuivaa ihoa. Hoito vähentää pintajuonteita ja ryppyjä tehokkaasti, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja ehkäisee aknea. Exuviance on ihotautilääkäreiden kehittämä sarja ja on tarkoitettu ihmisille jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisne ihonhoidon edistysaskeleita.

Radiance Peel -kuorinta

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta, joka sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon ja ihonsävyyn. Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Kuorinta vähentää aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota.

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona ihoterapeutin ohjeiden mukaan. Noin 2-3 päivän kuluttua iho voi hilseillä, mitä kestää muutaman päivän ihotyypin mukaan. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut.

Ihon palautumisen optimoimiseksi on tärkeää että  käytetään PHA:ta sisältäviä Exuviancen tuotteita viikon ajan hoidon jälkeen. Sen jälkeen voi palata noudattamaan omaa ihonhoitorutiiniaan.

HydraFacial™ Deep Clean

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Tällä hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti ja iho jää samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös Glysal™ happokuorinta.