Parturi-kampaamopalvelut

Parturikampaamo

Wella salonkina luomme sinulle upeita uusia värejä. Henkilökuntamme innostus alaa kohtaan ja jatkuva kouluttautuminen takaa alan viimeisimmät trendit. Haluamme että hiuksesi ovat hyvin leikatut ja helpot. Olemme innostuneita kokeilemaan uutta ja haluamme tarjota hiuksillesi parasta. Luotamme jatkuvaan kouluttautumiseen ja siihen, että meiltä löydät aina ne Musthave-palvelut ja tuotteet.

 

Hiusten pidennys

Haaveiletko pitkistä paksuista hiuksista. Käytämme teippi- ja sinettipidennystekniikkaa pidennyksissä. Henkilökohtaisella suunnitelulla saat juuri oikean väriset ja pituiset hiukset Sinulle.

Juhlakampaukset

Haluamme olla osana Sinun juhlapäivääsi. Meiltä saat juhlakokonaisuudet, kampauksen ja meikin tärkeään päivääsi. Räätälöimme tarvittaessa aikataulun Sinulle sekä autamme valitsemaan lisäksi muita upeita hoitoja kuten kasvo- ja vartalohoidot sekä ripsipidennykset, rakennekynnet. Olemme erikoistuneet mm. hää- ja vanhojenpäiväkampauksien tekoon. Viikonlopun juhliin loihdimme lyhyelläkin varoajalla upean kampauksen. Tarvittaessa tulemme tekemään päivästäsi upean vaikka juhlapaikalle.

Kerastase hoitorituaalit

Olemme erikoistuneet hiusten ja hiuspohjan hoitamiseen upealla ja tuloksia tuovalla Kerastasen hoitomenetelmällä. Hoito räätälöidään aina Sinun tarpeidesi mukaan. Käyntisi yhteydessä teemme hiuksille ja hiuspohjalle analyysin jonka mukaan suosittelemme räätälöidyt kotihoitotuotteet

 

HydraFacial™

HydraFacial™ Hydration -kasvohoito Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

HydraFacialissa hyödynnetään patentoitua teknologiaa jonka avulla iho puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus sekä tehdään kasvohoito kosteutetaan ihoa HydraFacial-laitteen avulla. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta.