Kampaamopalvelut

Parturikampaamo

Loreal Professional salonkina luomme sinulle upeita uusia värejä. Henkilökuntamme innostus alaa kohtaan ja jatkuva kouluttautuminen takaa alan viimeisimmät trendit. Haluamme että hiuksesi ovat hyvin leikatut ja helpot. Olemme innostuneita kokeilemaan uutta ja haluamme tarjota hiuksillesi parasta.

Hiusten pidennys

Haaveiletko pitkistä paksuista hiuksista. Käytämme teippi- ja sinettipidennystekniikkaa pidennyksissä. Henkilökohtaisella suunnitelulla saat juuri oikean väriset ja pituiset hiukset Sinulle.

Juhlakampaukset

Haluamme olla osana Sinun juhlapäivääsi. Meiltä saat juhlakokonaisuudet, kampauksen ja meikin tärkeään päivääsi. Räätälöimme tarvittaessa aikataulun Sinulle sekä autamme valitsemaan lisäksi muita upeita hoitoja kuten Xtreme Lashes ripsipidennykset, rakennekynnet tai vaikkapa ajan kirkastavan kasvohoitoon. Olemme erikoistuneet mm. hää- ja vanhojenpäiväkampauksien tekoon. Viikonlopun juhliin loihdimme lyhyelläkin varoajalla upean kampauksen.

Kerastase rituaalit

Olemme erikoistuneet hiusten ja hiuspohjan hoitamiseen upealla ja tuloksia tuovalla Kerastasen hoitomenetelmällä. Hoito räätälöidään aina Sinun tarpeidesi mukaan.

 

HydraFacial™

HydraFacial™ Hydration -kasvohoito Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.