Kauneushoitola

Ateljeelta löydät kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaiset

Voit valita terveyttä editävistä jalkahoidoista aina tehokkaisiin medikaalitason kasvohoitoihin.

Bdr-ihonhoitomenetelmän innovatiiviset hoidot, joissa käytetään mikro- ja nanoteknologiaa sekä holistista terapiaa tarjoavat todellisen vaihtoehdon kauneuskirurgialle. Tavoitteenamme on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia.

Muistathan, että lahjakortti on paras lahja Hänelle!

Sokerointi

Hellävaraista karvanpoistoa kasvoille ja vartalolle

  • Alexandria– vartalosokerointi
  • Hellävarainen ja hajusteeton vartalosokeri
  • Poistaa tehokkaasti häiritsevät ihokarvat
  • Hajusteetonta luonnonkosmetiikkaa Sinun parhaaksesi

Nyt voit heittää höylät nurkkaan ja nauttia pehmeästä, sängettömästä ihosta. Säännällisellä sokeroinnilla karvan kasvu hiipuu ja vähenee merkittävästi.

Exuviance

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sarja on ihotautilääkäreiden kehittämä ihonhoitosarja.
Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Tämä ihoterveyttäedistävä hoitosaja sopii kaikille ihotyypeille sillä hoito räätälöidään aina sinun iholle sopivaksi.

Exuviance-tuotteet – tutkittua tehoa

Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita 1980-luvulla. Exuviancen perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Van Scott ovat kansainvälisesti arvostettuja kosmeettisen dermatologian edelläkävijöitä. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen AHA-kuorinnan. Tutkimus ja kliininen kokemus ovat osoittaneet, että AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntyvää ihoa, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä.