Hydra Facial™

Kivuliaat ihonpuhdistukset ovat historiaa!

Mikä HydraFacial™ on?

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin,  kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, joten voit piipahtaa hoidssa vaikka kesken työpäivän. HydraFacial on ns. kivuton kasvohoito.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

• Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt; epätasainen ihonväri
• Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
• Ihon kirkkauden, kimmoisuuden, kiinteyden puute
• Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

HydraFacial™ Signature

HydraFacial™ Hydration -kasvohoito Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

 

HydraFacial™ Clarifying

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Tällä hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti ja iho jää samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös Glysal™ happokuorinta.

 

HydraFacial™ Age Refinement

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmettimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös Glysal™ happokuorinta.

Varaa aika jo tänään!

 

Siirry ajanvaraukseen