Henkilökunta

Katja Solkinen

Katja Solkinen

Parturikampaaja, kosmetologi, omistaja

Liikkeen omistaja, parturikampaaja ja kosmetologi, sertifioitunut ripsiteknikko, Kynsimuotoilija – Huittisten ja Sastamalan ateljeella. Toimii myös Mesauda Nail Pro kynsikouluttajana. Kokemusta alalta on kertynyt jo 20 vuotta. Luottaa vakaasti kouluttautumiseen ja uusien tuulien rohkeaan kokeilemiseen. Vahvuuksina kampaukset, raidoitustekniikat, sekä hiusten pidennykset.
Riina Keljo

Riina Keljo

Kosmetologi

Kosmetologi Huittisten ateljeella. Taitaa erityisen hyvin YumiLashes ripsien kestotaivutuksen ja jalkahoidot. Tämä iloinen ja puhelias kosmetologi tekee myös sokerointeja, Hydra Facial – kasvohoitoja, Exuviance – hapotushoitoja, BDR- kasvohoidot sekä microneulaukset, kestolakkauksia sekä meikkejä.
Riina on vankka ammattitaito ihonhoidossa jo kuuden vuoden ajalta
Jenna Leino

Jenna Leino

parturikampaaja, kynsi- ja ripsimuotoilija

Parturikampaaja Huittisten ateljeella.  Reipas ja rempseä asiakaspalvelija. Vahvuuksia värjäykset ja leikkaukset. Jenna on opiskellut myös rakennekynsien ja ripsien teon. Jenna taitaa upeat kampaus ja meikkikokonaisuudet.

Oona Väkevä

Oona Väkevä

parturikampaaja

Parturikampaaja Huittisten ateljeella

Erikoistunut kampauksiin ja meikkeihin. Oona tekee tarkkaa työtä ja palvelee ammattitaidolla. Taitaa hyvin permanentit.

 

Jenna Tammi

Kosmetologi

Jenna on tarkka ja taitava kosmetologi. Taitaa hyvin ihon hapotushoidot ja jalkahoidot. Tekee myös Yumi Lashes ja Yumi Brows käsittelyiytä, sokerointeja ja kestolakkauksia. Koulutuksen alla on juuri nyt ripsipidennykset. Hän on reipas ja iloinen kosmetologi joka palvelee Sinua ammattitaidolla.

Noora Koivula

Noora Koivula

parturikampaaja

Parturikampaaja, kynsi- ja ripsimuotoilija

Noora on vasta valmistunut kampaaja mutta omaa rohkean tyylin tehdä asiakaspalvelua. Ideoi uusia tyylejä. Tykkää kouluttautua ja suunnittelee uralla etenemistä. Vahvuuksina meikit, hiushoidot ja värjäykset.

Minna Pihlajamaa

Minna Pihlajamaa

Parturikampaaja, kosmetologi, ripsimuotoilija, ripsikouluttaja

Parturikampaaja ja kosmetologi, Ripsimuotoilija ja ripsipidennyskouluttaja. Kokemusta alalta on kertynyt jo 10 vuotta. Luottaa vakaasti kouluttautumiseen ja on kilpaillut ripsisaralla menestyksekkäästi. Vahvuuksina ripsipidennykset, raidoitus- ja vaalennustekniikat. Minna tekee kiireapua molemmissa ateljeen liikkeissä, ajat ovat hyvin varattuja joten muista varata aikasi ajoissa.
Minna toimii myös ripsipidennyskouluttajana, jos kouluttautuminen kiinnostaa kysy koulutuksista lisää.

Siiri Reko

Parturikampaaja

Parturikampaaja.
Taitava erilaisissa värjäyksissä ja leikkauksissa. Erikoistaidot ovat  vaalennusvärjäyksissä.
Asiakkaan toiveet ja muotolinja huomioonottava, ystävällinen ja pirteä asiakaspalvelija.
Taitaa myös permanentit hiuksiin.
Mariella Korpela

Mariella Korpela

Kosmetologiopiskelija

Mariella on on jouluna valmistuva kosmetologiopiskelija joka tekee kiireapua ja työharjoittelua Sastamalan ateljeella. Rauhallinen ja tarkka työssään. Saanut hyvää palautetta jalkahoidoista ja hieronnoista. Osaa myös hapotushoidot ja tekee intialaista päähierontaa. Kouluttautuu parhaillaan BDR hoitoihin ja mikroneulaukseen. Opiskelijan hinnat ovat edullisemmat joten hyödynnä etuus ja tule rentoutumaan Mariellan hoitoihin.