Tuotteet

System Professional

System Professional pitää hiuksiasi yhtä ainutlaatuisina kuin sormenjälkeäsi. Sen vuoksi hiuskonsultti tekee ylellisten hoitojemme yhteydessä Lipidcode mapping kartoituksen.

Tämä diagnoosi toimii hiusten ja hiuspohjan tarpeisiin räätälöityjen hoitojärjestelmien perustana. Näin varmistamme hoitojen tehokkuuden ja sopivuuden juuri Sinulle.

Hemmottele aistejasi ja stimuloi hiuspohjaa. kaikkiin hoitoihin kuuluu ainutlaatuinen hieronta joka parantaa yleistä hyvinvointia ja tarjoaa nautinnollisen hetken.

Sassoon

Sassoon – tuotteilla saat upeaa kiiltoa, valon heijastumista, liikkuvuutta, kosketeltavuutta, sensuellia rakennetta.

 

wella

Käytössämme on laadukkaat Wella värit. Uudistunut Koleston perfect sekä upea Illumina. Värit kapseloivat ei toivottuja metalleja hiuksista joten erillisiä metallinpoistokäsittelyitä ei tarvita.

 

Bdr tuotteet ovat osa lääkinnällisen tason ihonhoitomenetelmää.

Tehokas bdr® Medical Beauty -tuotesarja on erittäin lähellä lääkinnällistä tasoa ja sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia. Tavoitteenamme on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Me arvostamme tuotteiden hyvää siedettävyyttä ja käytämme tuotteissamme mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja. Käyttämämme raaka-aineet on saatu luonnosta, kasviperäisistä ainesosista, synteettisistä sekä bioteknologisista lähteistä. Käytämme esimerkiksi kasviperäistä glyseriiniä, joka on saatu kasviperäisiä öljyjä hajottamalla. Hyaluronihappo on myös valmistettu bioteknologisesti eikä siis ole eläinperäistä. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä ja niiden laatua valvotaan jatkuvasti.

 

Exuviance

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA). Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.