Tuotteet

Kerastase

Ylellistä hiustenhoitoa Sinulle jo 50 vuoden ajan. Kérastase-tuotteet syntyvät pitkällisen tutkimustyön tuloksena tarjoten hiuksillesi parhainta hoitoa, uusimpia innovaatioita hyödyntäen.

 

Sassoon

Sassoon – tuotteilla saat upeaa kiiltoa, valon heijastumista, liikkuvuutta, kosketeltavuutta, sensuellia rakennetta.

 

wella

Käytössämme on laadukkaat Wella värit. Uudistunut Koleston perfect sekä upea Illumina.

 

Xtreme Lashes

Global Leader in Eyelash Extensions – Maailman johtava ripsienpidennysmerkki. Ammattilaisten valinta ja ammattilaislehtien palkitsema – Launchpad ja American Spa Magazine: ”Parhaat ripsienpidennykset”.

 

Exuviance

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA). Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

 

Jane Iredale

Luonnonkosmetiikkaa Sinun sävyillä. Jane Iredale on mineraalikosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja. Tuotteet eivät sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.