Tuotteet

Kerastase

Ylellistä hiustenhoitoa Sinulle jo 50 vuoden ajan. Kérastase-tuotteet syntyvät pitkällisen tutkimustyön tuloksena tarjoten hiuksillesi parhainta hoitoa, uusimpia innovaatioita hyödyntäen.

 

Sassoon

Sassoon – tuotteilla saat upeaa kiiltoa, valon heijastumista, liikkuvuutta, kosketeltavuutta, sensuellia rakennetta.

 

wella

Käytössämme on laadukkaat Wella värit. Uudistunut Koleston perfect sekä upea Illumina.

 

Bdr tuotteet ovat osa lääkinnällisen tason ihonhoitomenetelmää.

Tehokas bdr® Medical Beauty -tuotesarja on erittäin lähellä lääkinnällistä tasoa ja sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia. Tavoitteenamme on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Me arvostamme tuotteiden hyvää siedettävyyttä ja käytämme tuotteissamme mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja. Käyttämämme raaka-aineet on saatu luonnosta, kasviperäisistä ainesosista, synteettisistä sekä bioteknologisista lähteistä. Käytämme esimerkiksi kasviperäistä glyseriiniä, joka on saatu kasviperäisiä öljyjä hajottamalla. Hyaluronihappo on myös valmistettu bioteknologisesti eikä siis ole eläinperäistä. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä ja niiden laatua valvotaan jatkuvasti.

 

Exuviance

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA). Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

 

Jane Iredale

Luonnonkosmetiikkaa Sinun sävyillä. Jane Iredale on mineraalikosmetiikkasarja, jonka valmistuksessa käytetään ainoastaan puhtaita luonnon mineraaleja. Tuotteet eivät sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita.